JobBarcelona ofereix més de 8.000 oportunitats de feina a universitaris i joves titulats

Europa Press | 15 mar, 2017 11:31

BARCELONA, 15 (EUROPA PRESS)

Més de 100 empreses i institucions participen aquest dimecres i dijous a JobBarcelona, un congrés d'ocupació i orientació professional per a universitaris i joves titulats que se celebra al Palau de Congressos de Catalunya, i on s'oferiran més de 8.000 oportunitats d'ocupació i pràctiques.

Segons ha informat l'organització en un comunicat, això suposa més del doble que en l'edició de l'any passat, que va ser de 3.000 ofertes, i una altra de les novetats és l'increment "significatiu" de companyies internacionals, amb Alemanya, el Canadà i Holanda al capdavant.

Aquesta iniciativa, organitzada per Talent Point HR Consulting, atreu 600 professionals dels recursos humans de les companyies participants, i s'espera l'assistència de 20.000 universitaris i joves titulats menors de 32 anys, que poden entrevistar-se directament amb els reclutadors, participar en tallers d'orientació professional i assistir a 90 conferències i activitats.

Segons els organitzadors, els perfils més demandats segueixen sent aquells amb estudis d'enginyeria, tecnologia, ciències socials i jurídiques, ciències de la salut, ciències exactes i turisme.

Una altra iniciativa nova per a l'edició d'aquest any és un nou espai de la Fundació Bertelsmann dedicat a fomentar la Formació Professional Dual a Espanya, amb un programa d'oficina tècnica i atenció personalitzada per a entitats que vulguin conèixer i sumar-se a l'Aliança de l'FP Dual.

contador