JOBarcelona'17 oferirà 8.000 places d'ocupació o pràctiques per a joves

Europa Press | 06 mar, 2017 12:46
ep govern promou els doctorats industrialsjobarcelona
El Govern promou els doctorats industrials al JOBarcelonaGENERALITAT

BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

La quarta edició del Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional JOBarcelona preveu oferir 8.000 oportunitats d'ocupació o pràctiques per a joves en més d'un centenar d'empreses, ha informat aquest dilluns l'organització en un comunicat.

L'esdeveniment, que tindrà lloc el 15 i 16 de març al Palau de Congressos de Catalunya, és gratuït per als candidats previ registre al web, i preveu l'assistència de 20.000 universitaris i titulats.

Podran entrevistar-se directament amb els reclutadors i participar en tallers d'orientació professional de manera individual i grupal, així com assistir a més de 90 conferències i activitats de formació, alhora que s'incorporaran processos de selecció mitjançant ludificacions, reptes i concursos.

Els perfils més demandats estan relacionats amb l'enginyeria, tecnologia, consultoria, finances i turisme, i han augmentat les ofertes internacionals, especialment per a Alemanya, el Canadà i Holanda.

JOBarcelona és una iniciativa de la consultora barcelonina de recursos humans per a universitaris i perfils junior Talent Point, i l'esdeveniment compta amb el suport del Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Pimec, FSC Inserta i la Comissió Europea.

contador