El Port de Barcelona desembarca al Japó a la recerca d'acords comercials

Europa Press | 08 nov, 2019 18:03
ep port de barcelona
Port de BarcelonaEUROPA PRESS - Archivo

BARCELONA, 8 (EUROPA PRESS)

El Port de Barcelona lidera des d'aquest divendres fins al 14 de novembre una missió comercial al Japó acompanyat d'una delegació de més de 60 professionals que intenten tancar acords comercials amb el país.

En la missió, a més de la presidenta del Port de Barcelona, Mercè Conesa, també participen el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la consellera d'empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha informat en un comunicat aquest divendres.

La iniciativa té un caràcter multisectorial, amb la participació d'empreses importadores i exportadores, així com del sector logístic i portuari, i el seu objectiu és contribuir a la seva internacionalització.

La missió, que inclou visites als ports de Tòquio i Yokohama, compta amb una jornada empresarial en la qual es presentarà l'oferta marítima i logística del Port de Barcelona, un seminari tècnic de duanes i reunions bilaterals entre empresaris catalans i japonesos, a més de trobades institucionals i altres activitats comercials.

El Japó és un dels mercats estratègics per a l'enclavament portuari, perquè el moviment de mercaderies amb el mercat nipó ha experimentat un creixement de prop del 10% en els últims mesos.

contador