Coronavirus.- Seat reprèn producció amb més de 100 empleats per fabricar respiradors

Europa Press | 03 abr, 2020 14:45
ep imatge duna prova dels respiradores produts per seat
Imatge d'una prova dels respiradores produïts per Seat.SEAT

BARCELONA, 3 (EUROPA PRESS

Seat va reprendre el dijous a la tarda la producció a les seves fàbriques de Martorell (Barcelona), Zona Franca i Seat Components amb més de 100 empleats per fabricar respiradors assistits per a pacients de coronavirus.

Des de llavors, ha centrat els seus esforços en optimitzar el procés de producció amb models presèrie i a formar al personal per poder ampliar torns i aconseguir un màxim de 300 respiradors d'emergència diaris, han informat fonts de Seat a Europa Press aquest divendres.

La firma d'automoció encara està pendent de rebre la documentació pendent de l'homologació per part de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.

Seat fabrica aquests respiradors assistits amb el motor adaptat dels eixugaparabrises dels seus vehicles, un dels elements més demandats en l'actualitat pels hospitals per lluitar contra la pandèmia, i per a això ha adequat la seva línia de producció per assemblar els respiradors on abans es muntaven parts del Seat León.

Cada respirador compta amb més de 80 components electrònics i mecànics, com a engranatges impresos en Seat, eixos de caixes del canvi i el motor adaptat d'un eixugaparabrisa.

contador