Control Group adquireix VI3 Informàtica

Europa Press | 16 nov, 2019 18:05
ep antonio tomas fundador i administrador de vi3 informtica i josep obiols ceo de control group
Antonio Tomás, fundador i administrador de VI3 Informàtica, i Josep Obiols, CEO de Control Group.CONTROL GROUP - VI3 INFORMÁTICA - MONMAR C.

BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

Control Group, amb seu a Sant Fruitós de Bages (Barcelona), ha tancat la compra de VI3 Informàtica de Sabadell (Barcelona), dedicada a comercialitzar programes de gestió empresarial i sistemes d'impressió.

El conseller delegat de Control Group, Josep Obiols, ha valorat que així reforcen la seva posició a Espanya en distribució de programari empresarial, serveis d'impressió i sistemes, i s'"amplia la cartera de clients i també la seva presència física a Catalunya", on tenen una desena de delegacions, segons un comunicat de la companyia.

Obiols ha afegit que pretenen "continuar creixent i agafar volum ràpidament, en la línia dels últims anys" per consolidar la seva posició en el mercat", i l'operació arriba després que el grup adquirís l'any 2018 Perfect Training, de Molins de Rei (Barcelona).

Control Group, que aquest any celebra el seu 40è aniversari, dona feina a 160 treballadors i preveu tancar l'any amb una facturació de 27 milions d'euros (23% més).

El fundador i administrador de VI3 Informàtica, Antonio Tomás, ha definit l'acord com una oportunitat que "ajudarà l'empresa a créixer i consolidar-se i accedir a nous clients i mercats".

contador