Chacón xifra en, "com a mínim", 300 milions l'impacte que tindrà la fira ISE a Barcelona

Europa Press | 14 feb, 2020 18:38
ep la consellera dempresa i coneixement de la generalitat ngels chacon en una foto darxiu
La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, en una foto d'arxiu. David Zorrakino - Europa Press - Archivo

BARCELONA, 14 (EUROPA PRESS)

La consellera d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, ha xifrat en, "com a mínim", 300 milions d'euros l'impacte que tindrà la fira Integrated Systems Europe (ISE) a Barcelona, que arribarà l'any 2021.

Així ho ha dit en declaracions a TV3 aquest divendres, després de participar en l'acte de clausura del congrés, que s'ha celebrat aquesta setmana a Amsterdam, on també ha mantingut reunions de feina amb el conseller delegat de la fira, Mike Blackman.

"Avui Barcelona agafa a Amsterdam el testimoni d'ISE i és un honor per a Catalunya poder acollir una de les fires més importants del món", ha sostingut Chacón, ha informat la Generalitat en un comunicat.

Una quarentena d'empreses catalanes especialitzades en imatge, so, turisme i productores d'esdeveniments han participat en la fira.

La consellera ha explicat que 500 dels 1.300 expositors que han participat en l'edició d'aquest any ja han reservat 47.000 metres quadrats de fira de l'any que ve.

contador