Deutsche Telekom recolza Ethereum i allotjarà nodes de validació de la cadena de blocs

T-Systems MMS, proporcionarà infraestructura en forma de nodes de validació

Noemí Jansana
Bolsamania | 30 set, 2022 12:12
ep logo de deutsche telekom
Oliver Berg/dpa - Archivo

Deutsche Telekom amplia les seves activitats a l'àmbit de la tecnologia de cadena de blocs amb la inclusió de la segona cadena de blocs més gran del món, Ethereum. La filial de la teleco, T-Systems MMS, proporciona a la xarxa dels contractes intel·ligents una infraestructura en forma de nodes de validació, segons ha informat l'empresa mitjançant un comunicat. Els validadors tenen un paper fonamental en el funcionament i la seguretat de la cadena de blocs basada en el model de prova de participació.

Ethereum utilitza la criptomoneda ether (ETH) com a mitjà de pagament per a les transaccions. Després de l'esdeveniment anomenat "The Merge" (La Fusió), Ethereum es basa recentment en el model de prova de participació per al consens, cosa que, a més d'establir les bases per a futures millores d'escalabilitat, redueix significativament els requisits d'energia de la cadena de blocs. T-Systems MMS manté xarxes de cadena de blocs sostenibles i, per tant, recolza la transició a aquest model, des de l'anterior prova de treball, operant nodes de validació.

A més, la filial de Deutsche Telekom coopera amb Stake Wise, que ofereix 'pools' d'staking -el procés de bloquejar ethers a la cadena de blocs per validar transaccions- líquids, que permeten als usuaris mantenir els seus criptovalors ETH sense haver d'operar nodes validadors ells mateixos. Com a resultat, es redueix la barrera d'entrada per a les inversions en criptodivises.

"El nostre soci de cooperació StakeWise recull criptovalors Ether individuals de molts propietaris diferents i els fusiona en nodes validadors. Aquests nodes validadors són proporcionats i operats com a infraestructura per T-Systems MMS. Els criptovalors Ether apostats romanen disponibles per al propietari en aquesta construcció -líquida- i poden ser utilitzats en altres aplicacions de Finances Descentralitzades (DeFi)", ha declarat Dirk Röder, Cap del Centre de Solucions Blockchain a T-Systems MMS.

La filial de Deutsche Telekom també participa a la governança d'StakeWise i s'ha unit a l'Organització Autònoma Descentralitzada (DAO). D'aquesta manera, T-Systems MMS contribueix a la transparència i la seguretat a la xarxa Ethereum.

contador