Els CDC aproven la vacuna de reforç de Pfizer per als adults d'alt risc

Milions de nord-americans amb alt risc podran rebre una vacuna de reforç

Bolsamanía
Bolsamania | 24 set, 2021 15:30 - Actualitzat: 15:38
italie-une-mise-en-demeure-adressee-a-pfizer-pour-les-livraisons-de-vaccins-contre-le-covid

Els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) han aprovat aquest divendres la distribució de les vacunes de reforç per a la Covid-19 de Pfizer i BioNTech entre els nord-americans d'edat avançada i altres persones vulnerables, incloent-hi les qual es troben en entorns d'alt risc.

Els CDC recomanen que les persones de 65 anys o més i els residents en centres d'atenció a llarg termini han de rebre una injecció de reforç de la vacuna contra la Covid de Pfizer-BioNTech almenys 6 mesos després de les seves primeres dosis d'aquesta vacuna.

Les persones de 50 a 64 anys amb malalties subjacents han de rebre una vacuna de reforç de Pfizer-BioNTech almenys 6 mesos després de les seves primeres dosis.

Les persones de 18 a 49 anys amb afeccions mèdiques subjacents poden rebre una dosi de reforç de la vacuna de Pfizer-BioNTech almenys 6 mesos després, en funció dels seus beneficis i riscos individuals.

Finalment, les persones d'entre 18 i 64 anys que tenen un major risc d'exposició i transmissió de la Covid-19 a causa del seu entorn laboral o institucional poden rebre una vacuna de reforç de Pfizer-BioNTech almenys 6 mesos després.

"Crec que podem servir millor a les necessitats de salut pública de la nació proporcionant dosi de reforç a la gent gran, als que es troben en centres d'atenció a llarg termini, a les persones amb malalties subjacents i als adults amb alt risc de malaltia per exposició ocupacional i institucional", ha declarat la directora dels CDC, la Dr. Walensky.

L'administració del president Joe Biden havia informat que planejava començar a donar vacunes de reforç a les persones de 16 anys o més aquesta setmana. L'aprovació dels CDC es produeix un dia després que l'Administració d'Aliments i Medicaments (FDA) concedís l'autorització d'ús d'emergència per administrar les terceres vacunes de Pfizer a molts nord-americans sis mesos després d'haver completat les dues primeres dosis.

contador