Trump es reunirà aquest dijous amb el viceprimer ministre de la Xina

És probable que s'anunciï la celebració d'una cimera amb el president xinès, Xi Jinping

Per

Bolsamania | 04 abr, 2019

El president dels Estats Units, Donald Trump, es reuneix aquest dijous amb el viceprimer ministre, Liu He, que es troba a Washington per continuar amb les negociacions comercials, segons l'agenda del mandatari publicada aquest dimecres a la Casa Blanca.

La reunió se celebrarà aquest dijous al voltant de les 16.30 (hora local) al Despatx Oval, segons l'agenda.

Liu també es reunirà amb el secretari del Tresor nord-americà, Steven Mnuchin, i amb el representant de Comerç, Robert Lighthizer, segons ha informat el Ministeri de Comerç xinès sense oferir-ne més detalls.

Lighthizer i Mnuchin van viatjar a la Xina el mes passat, on es van reunir amb Liu. Ara les negociacions es reprendran a Washington amb l'objectiu de "seguir treballant" abans de la data límit de l'1 de març, quan els aranzels del 10% sobre importacions xineses valorades en 200.000 milions de dòlars s'elevaran fins al 25 per cent.

És probable que el president Trump anunciï plans per a la celebració d'una cimera amb el president de la Xina, Xi Jinping, cosa que podria indicar que les converses comercials polèmiques entre els dos països podrien estar a punt de concloure’s, segons publica MarketWatch.

Últimas noticias