Wayra (Telefònica) i AstraZeneca impulsaran iniciatives innovadores del sector salut

El seu objectiu és impulsar idees innovadores a través d'empreses emergents

Per

Bolsamania | 05 jul, 2022

Wayra, la iniciativa d'innovació de Telefónica i l'empresa farmacèutica AstraZeneca han signat un acord de col·laboració per impulsar conjuntament iniciatives d'innovació dins del sector salut a través del suport a empreses emergents que treballin en solucions aplicables als principals reptes als quals s'enfronta la sanitat.

A través d'aquesta aliança, Wayra proporcionarà a AstraZeneca accés al seu ecosistema i a la seva xarxa d'inversors alhora que identificarà empreses emergents les solucions dels quals puguin aplicar-se als principals reptes sanitaris als quals vol contribuir la farmacèutica.

Les companyies podran provar les seves solucions en entorns reals, amb un focus especial en les àrees d'oncologia, cardiovascular, renal i metabòlic, respiratori i vacunes i immunoteràpies.

Per part seva, AstraZeneca està intensificant la seva aposta per la innovació per millorar la vida dels pacients mitjançant la ciència i la tecnologia.

Una de les principals activitats amb què treballen ja les dues companyies és el 'Repte CKD' (Chronic Kidney Disease). La iniciativa té com a objectiu impulsar el desenvolupament de solucions tecnològiques innovadores per agilitzar el diagnòstic i reduir la càrrega de la malaltia renal crònica (MRC) una patologia greu que afecta 1 de cada 7 adults a Espanya, un 15% de la població total.

Per aconseguir aquest desafiament, tant Wayra com AstraZeneca busquen identificar solucions innovadores que contribueixin a fer un diagnòstic precoç de l'MRC recolzant-se en les tecnologies més innovadores.

Últimas noticias