Twitter es dispara després de superar les expectatives amb els seus resultats

La xarxa social va elevar els seus ingressos un 29% fins als 758 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 25 oct, 2018

Twitter (+10%) bat les expectatives del mercat. La popular xarxa social de Jack Dorsey ha anunciat aquest dijous, abans de l'inici del mercat, uns resultats que superen les projeccions dels analistes.

Els usuaris actius mensuals de Twitter registrats van ser de 326 milions durant el trimestre, és a dir, 9 milions menys respecte al segon trimestre de l'any.

La xarxa social va elevar els seus ingressos un 29% fins als 758 milions de dòlars

No obstant això, la salut financera de la xarxa social segueix millorant amb el pas dels mesos. Així ho demostra el +29% en ingressos de la companyia, que no semblen haver-se vist excessivament afectats per la purga massiva de comptes falses duta a terme per la plataforma.

"Ara tenim una audiència més compromesa i estem retornant-li el favor a inversors i anunciants", ha afirmat el CFO de Twitter, Ned Segal. "Estem recollint els fruits del nostre treball i arribarem al quart trimestre havent superat ja els vents de cara".

Per la seva banda, els guanys (excloent-ne costos) del grup van ser de 21 centaus per acció, respecte a les previsions de 14 centaus per acció. Respecte al quart trimestre de l'any, Twitter anticipa uns guanys abans d'impostos d'entre 320 milions de dòlars i 340 milions de dòlars, respecte al de consens de 332.300.000 de dòlars.

Últimas noticias