Segueix el culebró WeWork: el seu ex CEO cobrarà 200 milions per deixar la junta

Softbank Corp haurà de pagar-li aquesta suma per aconseguir el control de l'empresa emergent

Per

Bolsamania | 22 oct, 2019

Actualitzat : 16:51

WeWork segueix donant titulars als diaris. El serial de l'empresa emergent continua després de la seva frustrada sortida a borsa. El seu exconseller delegat i cofundador, Adam Neumann, cobrarà 200 milions de dòlars després de deixar la junta, segons informen des de la CNBC.

Aquesta suma forma part de l'acord amb SoftBank Corp que, per fer-se accionista principal i prendre el control de WeWork, està obligada a comprar-li aquests 200 milions en accions a Neumann.

La japonesa injectarà, a més, entre 4.000 i 5.000 milions a la tecnològica. L'operació consistirà en una ampliació de capital que atorgarà a SoftBank el control del 70% del capital i valorarà el total de WeWork en uns 7.500-8.000 milions de dòlars.

Durant els últims dies, WeWork ha negociat també amb JP Morgan, un dels seus principals bancs finançadors, una injecció alternativa de capital de 5.000 milions de dòlars. Aquesta operació seguiria donant el control del grup al seu fundador, Adam Neumann, que ha estat obligat a dimitir com a conseller delegat per dubtes sobre la seva gestió.

Últimas noticias