Samsung inclourà als seus smartphones un alcoholímetre

El gegant tecnològic sud-coreà ha patentat un alcoholímetre integrat per les seves terminals

Per

Bolsamania | 18 ago, 2017

Samsung ha sorprès amb la nova funcionalitat que podria incloure als seus nous terminals a partir d'ara. El gegant tecnològic sud-coreà acaba de patentar un alcoholímetre integrat per a dispositius mòbils i no descarta que els seus smartphones l'incloguin a partir d'ara.

"La patent existeix però encara no tenim plans concrets" per incloure-la en cap dispositiu, diuen des de Samsung

"La patent existeix però encara no tenim plans concrets" per incloure-la en cap dispositiu, ha dit una portaveu de Samsung després de reconèixer la companyia en un comunicat que havia patentat aquesta curiosa funcionalitat, recull Efe. Samsung va presentar una sol·licitud per patentar un "dispositiu portàtil amb funció de detecció d'exhalació" al juny de 2016 davant l'Oficina de Patents i Marques dels Estats Units, que va ser aprovada el passat 27 de juliol, segons el document remès per la companyia.

Samsung ha assegurat que el dispositiu té "varietat de funcions", entre elles un mesurador del "grau de mal alè". A més, l'aplicació comptaria amb un historial dels mesuraments per ajudar l'usuari a fer un seguiment detallat.

COM FUNCIONA AQUEST ALCOHOLÍMETRE?

Segons ha explicat la companyia tecnològica, l'alcoholímetre serà semblant a un llapis S Pen i estarà incorporat al propi terminal. Això el diferenciaria d'altres alcoholímetres similars, que en realitat són una peça independent que ha de ser connectada al dispositiu en si, o que no són capaços de mesurar els nivells d'alcohol immediatament.

Aquest nou component incorpora un detector de gas que detecta automàticament l'alè de l'usuari en parlar i una unitat d'anàlisi que mesura els nivells d'alcohol, mostrant-los en una aplicació incorporada al telèfon intel·ligent, segons detalla la sol·licitud de patent que ha estat recentment aprovada. El llapis, que sobresurt per la part inferior del terminal i és flexible per adaptar-se als moviments de l'interlocutor, compta, a més, amb un micròfon per mesurar la intensitat de la respiració.

De moment es desconeix quan es podria incloure als nous terminals de Samsung. I és que la recent filtració de les característiques del nou Galaxy Note 8 no mostra cap component semblant.

Últimas noticias