Amazon aprèn dels seus errors i crearà un nou telèfon intel·ligent

Després del fracàs del Fire Phone, Amazon torna a intentar competir al mercat dels telèfons intel·ligents

Per

Bolsamania | 26 gen, 2016

Actualitzat : 13:22

El gegant de les vendes a Internet vol llançar una nova aposta per competir al mercat dels telèfons intel·ligents. Després del fracàs del seu primer intent, el Fire Phone, la companyia assegura que ha après dels errors i que està preparada per atreure el consumidor.

El mercat dels telèfons intel·ligents cada vegada mou més globalment i tothom vol el seu tros del pastís. Amazon va fracassar estrepitosament amb el llançament del seu Fire Phone i ara es vol redimir aliant-se amb un gran fabricador.


Amazon sembla que ha après del sonor fracàs que va suposar el llançament del Fire Phone. La companyia vol tornar al mercat de la mà d'un dels grans fabricadors. Amazon se centrarà en el desenvolupament del programari, basant-se en el sistema operatiu Android, mentre que el seu aliat es dedicarà al disseny físic i el maquinari del dispositiu, tal com recull el web 'xataka.com'.


Segons el que s'ha pogut saber, l'objectiu de la companyia és utilitzar la mateixa plataforma de programari que utilitzen els Kindle Fire. La tasca més complexa no seria la del maquinari sinó la del programari, al contrari que succeïa amb el Fire Phone. L'aposta permetria prescindir dels serveis nadius de Google.


ELS OBJECTIUS D’AMAZON

Un dels grans objectius de la companyia de Bezos és que el seu nou telèfon intel·ligent sigui una eina directa amb la qual accedir a la seva botiga en línia. Del fabricador, de moment, no es coneixen dades. Amazon té a la seva disposició moltes opcions per triar i apostarà segur per aquell que consideri que entén millor aquest producte.


Un dels primers impediments que tindrà Amazon per prioritzar els seus serveis que ofereix Google de manera nativa dins d’Android serà el propi Google. El gegant d'Internet imposa als fabricants que utilitzen el seu sistema operatiu una sèrie de normes a l'hora de precarregar i fer determinats canvis. Segons assenyala 'elandroidelibre.es', Amazon sembla tenir clar que existeix un buit per desenvolupar el producte tal com ell vol explotar-lo.

Últimas noticias