Una dona britànica de 90 anys, la primera del món en rebre la vacuna de Pfizer

Margaret Keenan ha aprofitat per animar la resta de la població a posar-se-la

Per

Bolsamania | 08 des, 2020

Margaret Keenan ha fet història. Aquesta dona de 90 anys s'ha convertit en la primera persona del món en rebre la vacuna de Pfizer i BioNTech.

"Em sento tan privilegiada de ser la primera persona a ser vacunada contra la COVID-19, és realment el millor regal anticipat d'aniversari que podria desitjar, perquè significa que finalment podré passar temps amb la família i amics a l'any nou després de passar bona part de l'any sola", ha reconegut, emocionada, la oriünda d'Irlanda de Nord en declaracions a The Telegraph.

Amb ella ha començat el calendari de vacunació al Regne Unit, primer país del món en fer-ho. Keenan, que ha estat vacunada a l'Hospital Universitari de Coventry, ha aconsellat a la població "que si us ofereixen la vacuna, que l'agafeu, jo he pogut tenir-la amb 90, llavors vosaltres també podeu fer-ho".

Les reaccions també han arribat des de les institucions britàniques. Matt Hancock, ministre de Salut de país, ha afirmat a Sky News trobar-se "bastant emocionat" després de viure "un any bastant dur per a molta gent" i assenyalar que "finalment tenim la nostra llum al final del túnel".

Últimas noticias