Rovi confirma que fabricarà la vacuna de Moderna des de principis de 2021

La farmacèutica espanyola reitera el calendari de la seva col·laboració amb la fabricant estatunidenca

Per

Bolsamania | 20 oct, 2020

El calendari per a la vacuna de Moderna segueix el seu curs. Rovi ha confirmat aquest dimarts que començarà a fabricar milions de dosis per a l'estatunidenca des de principis del 2021: "Afortunadament, la vacuna de Moderna segueix el programa de desenvolupament previst, no ha sofert retards i els terminis que contemplem es mantenen".

"Tots els treballs segueixen a bon ritme i treballem amb el timing adequat", ha defensat la companyia, que començarà a fabricar un menor número de dosi per a anar incrementant les unitats fins a aconseguir velocitat de creuer: "En poc temps treballarem amb la màxima capacitat".

En aquest sentit, des de Rovi subratllen que "la capacitat no suposarà un coll d'ampolla perquè podem fabricar i llançar al mercat milions de dosis". A més, si hi ha un excés de demanda, la farmacèutica recorda que pot posar una altra línia a la disposició de la fabricació per poder atendre totes les peticions del mercat.

Rovi recorda que el seu acord amb Moderna li atorga la responsabilitat de l'ompliment i acabat de vials de la vacuna candidata a tots els mercats fora dels EUA: "No sols a la Unió Europea". Aquí entrarien en joc països com el Canadà i el Japó, en els quals la cotitzada espanyola té grans esperances posades.

Últimas noticias