Zoom puja després de disparar els seus ingressos un 326% el 2020 en "un any sense precedents"

Ho celebra al parquet amb avenços superiors al 10%

Per

Bolsamania | 02 mar, 2021

Zoom (+10%) ha posat durant el quart trimestre de 2020 la cirereta al pastís. El gran descobriment de la pandèmia ha tancat l'any amb uns ingressos que ascendeixen als 2.651 milions de dòlars, un 326% més que el 2019. Pel que fa als mesos d'octubre, novembre i desembre els comptes són de 882,5 milions, un 369% més que durant el mateix període de l'any anterior.

Com és habitual en la companyia, després de la publicació dels comptes, les seves accions estan disparades al pre-market de Wall Street i avancen més d'un 10%. "El quart trimestre va marcar un final sòlid per a un any sense precedents per a Zoom", ha detallat en un comunicat Eric S. Yuan, fundador i director executiu de Zoom.

Zoom vol seguir al mapa més enllà de la pandèmia, de fet, són molt optimistes de cara als propers mesos (i això que els avenços en la vacunació allunyen els possibles confinaments).

"Estem ben posicionats per un fort creixement amb la nostra innovadora plataforma de comunicacions per vídeo, en què els nostres clients poden construir, executar i fer créixer els seus negocis; la nostra marca reconeguda mundialment, i un equip sempre enfocat a brindar felicitat als nostres clients", ha assegurat Yuan.

La companyia no només ha registrat ingressos astronòmics durant el 2020, el rendiment de les seves accions ha estat imparable, fins a tal punt que va tancar l'any amb una revaloració propera al 400%. No obstant això, l'arribada de les vacunes ha frenat el seu avanç al parquet.

Últimas noticias