Wells Fargo s'uneix a la festa de la banca dels EUA i bat també expectatives

Després de registrar un benefici d'1,05 dòlars per acció, respecte als 70 centaus anticipats

Per

Bolsamania | 14 abr, 2021

Wells Fargo també s'uneix a la festa de la banca nord-americana. L'entitat ha batut les expectatives trimestrals amb un benefici d'1,05 dòlars per acció, respecte als 70 centaus que anticipava el consens d'experts, segons Refinitiv.

Els ingressos de l'entitat s'han situat de gener a març als 18.060 milions de dòlars, més que els 17.500 milions esperats.

El conseller delegat del banc, Charlie Scharf, es va fer càrrec a finals del 2019 d'una entitat que encara arrossega l'escàndol milionari de comptes fantasma que va sortir a la llum el 2016.

"Estem portant a terme canvis per millorar les nostres operacions i eficiència, tot i que hem seguit tenint vents en contra aquest trimestre, com els baixos tipus d'interès", ha reconegut després de publicar els seus resultats.

El 2020, Wells Fargo va ser l'únic dels sis grans bancs dels EUA que es va veure forçat a retallar el seu dividend després del test d'estrès de la Fed. A més, va ser llavors quan va publicar el seu primer trimestre en números vermells des de la crisi de l'any 2008. El 2021, les seves accions es revaloren un 33%.

Últimas noticias