Talgo guanya 15,6 milions d'euros durant el primer trimestre, un 14,7% menys

El benefici ajustat durant aquest període és de 18,4 milions d'euros

Per

Bolsamania | 11 mai, 2017

Actualitzat : 12:04

Talgo ha guanyat un total de 15,6 milions d'euros durant el primer trimestre de l'any, cosa que representa un 14% menys que durant el mateix període de l'any anterior, quan va guanyar 18,3 milions d'euros. D'altra banda, el benefici ajustat de gener a març d'aquest any és de 18,4 milions d'euros, davant els 20,3 milions de l'any anterior.

Els ingressos nets de la companyia van arribar als 121 milions d'euros durant el primer trimestre del 2017 i reflecteix la fase actual dels contractes de fabricació en execució, tal com informa Talgo a la Comissió Nacional del Mercat de Valors. Els ingressos representen una caiguda del 19% respecte al mateix període de l'any anterior.

Segons la companyia, aquests ingressos es van deure principalment a l'execució de la cartera de comandes (principalment Meca-Medina i Kazakhstan); per l'activitat de manteniment, que continua amb bon acompliment i proporciona estabilitat i generació de caixa recurrent; i pels equips de manteniment comercialitzats a operadors i altres clients internacionalment.

Els resultats abans d'impostos (EBITDA) i l'EBITDA ajustat van arribar als 28 milions d'euros i 26 milions, respectivament, amb marges alts com a resultat de revisió del pressupost en projectes i mix de projectes executats. Per Talgo, una de les perspectives per a aquest 2017 és mantenir la rendibilitat objectiva amb un marge EBITDA objectiu en 20%.

En la desocupació de l'activitat, l'empresa vol que el nivell estable sigui l'esperat d'execució dels projectes de fabricació. A més, afegeix que els projectes de manteniment executats satisfactòriament proporcionaran estabilitat i ingressos recurrents. Una altra de les seves perspectives és l'increment de cartera de comandes esperada amb nous contractes.

Les accions de Talgo pugen un 0,6% fins als 5,7 euros, al Mercat Continu.

EN LLIÇA PER NOUS CONTRACTES

Talgo assegura comptar amb "bones perspectives" per aconseguir nous contractes per a la seva cartera durant aquest exercici 2017. En l'actualitat té presentades ofertes per fer-se amb comandes per valor de 480 milions d'euros, si bé són tots de manteniment.

No obstante, la compañía tiene identificados proyectos por los que pujar durante 2017 y 2020 por un importe total de 8.500 millones de euros, que en su mayor parte corresponden a trenes AVE y vagones de pasajeros.

Últimas noticias