Snap es dispara un 30% a Wall Street després d'incrementar un 52% els seus ingressos

La tecnològica estatunidenca va registrar unes pèrdues per acció de 0,14 dòlars

Per

Bolsamania | 21 oct, 2020

Snap es dispara més d'un 30% a Wall Street després de confessar-se davant el mercat al tancament de la sessió d'aquest dimarts. Els inversors s'han llançat a comprar després que la matriu de Snapchat anunciés un increment dels seus ingressos del 52% en el tercer trimestre, fins als 679 milions de dòlars. Aquesta facturació es troba per sobre dels 555,9 milions que esperaven els analistes.

No obstant això, va comunicar unes pèrdues per acció de 0,14 dòlars. Així i tot, aquesta xifra també es troba per sobre de les expectatives, ja que els experts havien pronosticat unes pèrdues de 0,18 dòlars per títol. D'aquesta manera, va aconseguir reduir els seus números vermells fins als 199,8 milions, enfront dels 227,37 milions que va registrar en el mateix període de l'any passat.

Per a l'últim trimestre de 2020, la companyia espera un creixement interanual dels ingressos del 50%, segons va explicar en un comunicat el director financer de Snap, Derek Andersen. No obstant això, també preveu que el creixement de les despeses sigui més alt durant el quart trimestre.

Respecte als usuaris actius diaris, va observar un increment del 18%, fins als 249 milions. En aquest cas, se situa molt prop dels 245 milions que pronosticaven els analistes. De cara a l'últim trimestre de l'any, la previsió de la tecnològica estatunidenca és aconseguir els 257 milions d'usuaris.

"L'adopció de la realitat augmentada està succeint més ràpid del que havíem anticipat anteriorment, i estem treballant per a executar les moltes oportunitats que tenim al davant nostre", ha assenyalat en un comunicat el conseller delegat de Snap, Evan Spiegel.

Últimas noticias