Recollida de beneficis al Bank of America després de guanyar més i amb un ull en la Fed

És el gran banc dels EUA més exposat als canvis de tipus

Per

Bolsamania | 16 jul, 2020

Bank of America corregeix un 2% després de pujar un altre 2% aquest dimecres. L'entitat ha presentat uns resultats trimestrals en els quals presumeix de guanyar més de l'esperat pels analistes gràcies a la seva divisió de trading, com la resta de grans bancs als EUA.

Els ingressos del banc s'han situat en 22.300 milions enfront dels 21.800 milions anticipats pels experts. Al seu torn, el seu BPA ha estat de 0,37 dòlars respecte als 0,25 dòlars esperats.

Bank of America ha reconegut que la divisió de trading li ha permès, igual que a JP Morgan i Citigroup, maquillar els resultats malgrat veure's clarament impactats per la pandèmia. Les seves accions han caigut un 30% en el que va de 2020 i cal recordar que és el banc més exposat als canvis de tipus pel que estaran atents a qualsevol moviment de la Fed.

El dimarts, tant JP Morgan com Citigroup van batre les expectatives dels analistes amb els seus guanys, mateix cas que Goldman Sachs aquest dimecres. Wells Fargo ha estat l'únic gran banc que ha decebut el mercat amb els seus comptes trimestrals.

Últimas noticias