Netflix es dispara: suma més de 2 milions de subscriptors i supera expectatives

El benefici net se situa en 1.398 milions de dòlars al tercer trimestre

Per

Bolsamania | 19 oct, 2022

Netflix ha sorprès el mercat amb els seus resultats empresarials. La companyia de reproducció en continu ha donat a conèixer les seves xifres del tercer trimestre del 2022 i ha informat que ha sumat 2.410.000 milions de nous subscriptors, una dada que ha superat àmpliament el que esperava el consens, 1.090.000 milions. Durant el proper trimestre, l'entitat pretén afegir-hi 4.500.000 afiliats.

Després de la publicació de l'informe de guanys, Netflix s'ha disparat un 14% al mercat after hours de Wall Street.

El benefici net de l'entitat ha baixat fins als 1.398 milions de dòlars, en comparació amb els 1.449 milions registrats durant el mateix període del 2021. De cara al proper trimestre, Netflix espera que el seu benefici pateixi una forta reducció fins als 163 milions de dòlars.

Això es tradueix en un benefici per acció de 3,10 dòlars, per sobre del que anticipava el mercat (2,14 dòlars per títol), encara que lleugerament inferior als 3,19 dòlars del tercer trimestre del 2021.

Pel que fa als ingressos de la companyia, han estat de 7.926 milions de dòlars durant aquests tres últims mesos, superant els 7.483 milions del mateix període de l'any anterior i per sobre del pronosticat pel consens, 7.837 milions. Al quatre trimestre, Netflix espera veure reduïts els seus ingressos fins als 7.776 milions "a causa de l'enfortiment continu del dòlar nord-americà enfront d'altres monedes".

L'empresa considera que té una participació més alta que qualsevol altre transmissor i amb espai per créixer. Per exemple, ha apuntat que al Regne Unit, Netflix representa el 8,2% de la reproducció de vídeos, 2,3 vegades d'Amazon i 2,7 vegades de Disney+. Als Estats Units representa el 7,6% del temps de televisió, 2,6 vegades d'Amazon i 1,4 vegades de Disney+.

"Després d'un primer semestre ple de desafiaments, creiem que anem per bon camí per tornar a accelerar el creixement. La clau és complaure els usuaris. És per això que sempre ens hem enfocat a guanyar la competència cada dia. Quan les nostres sèries i pel·lícules emocionen els nostres usuaris, ho expliquen als seus amics i després més persones miren, s'hi uneixen i es queden amb nosaltres", han assenyalat des de l'empresa.

Pel que fa al seu nou pla amb publicitat, Netflix ha indicat que “la reacció dels anunciants fins ara ha estat extremadament positiva i creiem que més opcions, especialment per als consumidors més conscients dels preus, es traduiran en ingressos incrementals significatius i guanys operatius amb el temps".

Últimas noticias