Immobiliària Colonial guanya 398 milions al tancament del tercer trimestre, un 116% més

Obté uns ingressos per rendes de 262 milions, xifra que suposa un 12% més

Per

Bolsamania | 17 nov, 2022

Immobiliària Colonial ha registrat uns guanys de 398 milions d'euros al tancament del tercer trimestre, xifra un 116% superior als resultats del mateix període de l'any anterior.

"L'augment addicional en el benefici net del grup se sustenta en les plusvàlues de les desinversions, així com el creixement de valor de la cartera gràcies al seu posicionament prime", assenyala la companyia.

A més, Colonial ha tancat el tercer trimestre amb uns ingressos per rendes de 262 milions, xifra que suposa un 12% més respecte al mateix període de l'any anterior, impulsat pel creixement al mercat de París.

El resultat brut d'explotació (Ebitda) va escalar fins als 205 milions, xifra que suposa una alça del 12% en relació amb el mateix lapse del 2021.

El grup va tancar els primers nou mesos de l'any formalitzant 80 contractes de lloguer d'oficines, que sumen entre tots 136.454 metres quadrats, un volum que supera un 16% el registrat durant el mateix període de l'any anterior. Cal destacar que el 2021 va ser l'any amb el segon volum més gran de contractació de la història de Colonial.

En termes econòmics, els contractes signats des del començament d'any sumen un import anualitzat de rendes de 57 milions, xifra que suposa un increment del 8% respecte al volum de contractació del mateix període de l'any anterior.

L'ocupació dels immobles del grup se situa al 96%, destacant-ne el mercat de París amb nivells de gairebé plena ocupació (99,8%).

La liquiditat de la companyia a finals de setembre va pujar fins als 2.140 milions entre caixa i línies de crèdit, xifra que li permet cobrir tots els venciments de deute fins al 2026.

Últimas noticias