Coca-Cola EP ingressa al primer trimestre 543 milions a Espanya, un 29,5% més

Entre el gener i el març va registrar a nivell global uns ingressos de 3.709 milions d'euros, un 62% més

Per

Bolsamania | 27 abr, 2022

Coca-Cola Europacific Partner ingressa al primer trimestre 543 milions d'euros a Espanya, un 29,5% més que durant l'exercici previ, mentre que a nivell global va registrar uns ingressos de 3.709 milions d'euros, un 62% per sobre dels que havia aconseguit durant el mateix període de l'any anterior.

La companyia ha acordat declarar un dividend a compte del primer semestre dels 0,56 euros per acció, calculat com el 40% del dividend de l'any fiscal 2021, i que el dividend a compte del segon semestre es pagui amb referència a l'índex de pagament de dividends total anualitzat de l'any en curs d'aproximadament el 50%.

"Vam tenir un començament d'any fantàstic, brindant un sòlid creixement de primera línia i guanys de valor compartit", ha afirmat el director executiu de la companyia, Damian Gammell, afegint que continuen "ben posicionats pel 2022 i més enllà".

"A curt termini, si bé, esperem veure una recuperació més gran del volum, som conscients d'una perspectiva més incerta atesa l'acceleració de les pressions inflacionàries". Reafirmen la previsió de creixement dels guanys operatius comparables del 6% al 9%, i apuntant a generar un sòlid flux de caixa lliure d'almenys 1.500 milions d'euros a l'any fiscal 2022.

"Aquests compromisos, combinats amb la declaració de dividends, demostren la solidesa i la resiliència del nostre negoci, així com la nostra capacitat per brindar valor continu als accionistes", ha dit.

Últimas noticias