Citigroup repunta després de sorprendre amb un benefici millor de l'esperat

Gràcies a la seva àrea dedicada al trading, com JP Morgan

Per

Bolsamania | 14 jul, 2020

Citigroup puja un 2% a la preobertura de Wall Street després de publicar els seus resultats trimestrals. L'entitat celebra uns guanys millor dels esperats gràcies a la seva divisió de 'trading', que ha fet caixa amb els alts volums de negociació i volatilitat de la pandèmia.

Els ingressos del banc s'han situat en 19.800 milions de dòlars, per sobre dels 19.200 milions anticipats pel consens d'analistes.

El BPA de Citi ha estat de 0,50 dòlars, també per sobre dels 0,28 dòlars projectats pels experts. Tornant al seu negoci del 'trading', l'entitat ha disparat un 68% els ingressos interanuals d'aquesta divisió. A tancament de dilluns, els títols del banc acumulaven un ral·li del 12% en els tres últims mesos, per davant de JP Morgan, Bank of America i Wells Fargo.

Citi ve d'anunciar a la fi de juny que mantindrà el seu dividend trimestral després de passar amb èxit el test d'estrès de la Fed, sent Wells Fargo l'única entitat que no en va ser capaç "Creiem que estem ben posicionats per continuar oferint suport als nostres clients i l'economia", afirmava el seu conseller delegat, Michael Corbat, el mes passat

.

Últimas noticias