BlackRock augmenta un 18% els guanys en el primer trimestre, fins als 1.462 milions

Ha augmentat un 7% els ingressos, fins als 4.700 milions de dòlars

Per

Bolsamania | 13 abr, 2022

Actualitzat : 13:58

BlackRock ha reportat uns beneficis de 1.462 milions de dòlars per al primer trimestre del 2022, xifra que suposa un augment del 18% des dels 1.240 milions registrats durant el mateix període del 2021. Això suposa un benefici per acció de 9,52 dòlars, enfront dels 8,87 dòlars anticipats pel mercat.

L'entitat afirma que l'increment dels guanys reflecteix també un menor tipus impositiu i un menor nombre d'accions amortitzades, parcialment compensat per uns ingressos no operatius més baixos en el trimestre actual.

Els ingressos han augmentat des dels 4.400 milions de dòlars fins als 4.700 milions de dòlars aquest any, xifra que suposa un increment del 7% en comparació amb el mateix període de l'any anterior. Tot això a causa del creixement orgànic, mentre que els ingressos per serveis tecnològics s'han vist incrementats un 11%.

Els ingressos d'explotació han assolit els 1.822 milions de dòlars, i han augmentat un 14% des dels 1.599 milions de l'any anterior, xifra que inclou l'impacte de 178 milions de dòlars de costos de llançament de fons al primer trimestre.

L'entitat ha registrat 114.000 milions de dòlars d'entrades netes trimestrals, xifra que reflecteix, tal com indica el comunicat emès aquest dimecres, la fortalesa d'una plataforma de base àmplia amb fluxos positius en tots els tipus de productes, estils d'inversió i regions. A més, ha reportat 86.000 milions d'entrades netes totals trimestrals, que reflecteixen les sortides estacionals de la gestió de l'efectiu.

D'altra banda, els fons cotitzats (ETF) han generat 56.000 milions de dòlars en entrades netes, ja que, com argumenten, cada vegada més usuaris els utilitzen per assignar eficaçment el capital, accedir a la liquiditat i gestionar el risc.

BlackRock ha anunciat un programa de recompra d'accions de 500 milions de dòlars i un dividend de 4,88 dòlars per acció.

"Mentre el món segueix enfrontant-se a la incertesa geopolítica i econòmica, les nostres inversions al llarg dels anys per construir la plataforma Allweather de BlackRock ens posiciona bé per assessorar els nostres clients i ajudar-los a perseguir els seus objectius financers a llarg termini", assenyala Laurence D. Fink, president i CEO del banc.

Últimas noticias