La Borsa espanyola respira més tranquil·lament després del replegament del seu major baixista en quatre valors

El fons de cobertura Marshall Wace ha rebaixat la seva pressió sobre Almirall, Cellnex, Dia i OHL

Per

Bolsamania | 24 abr, 2018

La Borsa espanyola respira una mica més tranquil·lament aquest dimarts amb la reducció de les seves posicions curtes en Almirall, Cellnex, Dia i OHL duta a terme pel fons de cobertura Marshall Wace.

En l'IBEX-35, el fons ha rebaixat la seva pressió sobre Dia des de l’1,72 a l’1,68% i ha estès així els passos enrere que el fons de cobertura està donant a la cadena de supermercats espanyola des del passat mes de febrer.

El fons de cobertura Marshall Wace ha rebaixat la seva pressió sobre Almirall, Cellnex, Dia i OHL

A l'actualitat, el fons baixista amb més pes en la companyia més pressionada de l'IBEX, Dia, és Tiger Global (que també ha reduït recentment la seva presència del 2,15% al ​​2,05%), seguit per darsana Capital, BlackRock, Capital Fund Management, Citadel Europe i la pròpia Marshall Wace.

Un altre dels valors en què Marshall Wace ha replegat posicions dins de l'IBEX és Cellnex, que es troba al quart lloc del 'rànquing' dels curts i és un dels valors més seguits pel mercat després de l'OPA d'Abertis. A hores d'ara, els fons baixistes representen a prop del 8% del capital de la companyia.

Al Mercat Continu, Marshall Wace ha rebaixat la seva posició en Almirall (del 0,79% al 0,68%) i OHL (de l’1,07% al 0,96%). En el cas de la constructora de Villar Mir, els baixistes han escurçat la seva posició des del 8,32% del 13 d'abril al 3,71% actual, a l'espera de la presentació del seu Pla de Negoci després de la venda d'OHL Concessions.

Últimas noticias