L'Àsia tanca en verd per l'impuls de les manufactures xineses

El PMI de manufactures va arribar a una lectura de 52,8 al juliol

Per

Bolsamania | 03 ago, 2020

Les borses asiàtiques s'han mantingut en verd aquest dilluns, animades per la manifesta recuperació de l'economia xinesa, en què l'índex de gestors de compra manufacturer ha superat les expectatives. El PMI de Caixin/Markit ha arribat a 52,8 al juliol, per sobre de les expectatives dels economistes en una enquesta de Reuters, que era de 51,3.

Les empreses del gegant asiàtic van registrar les expansions en la producció i les noves comandes més ràpides des de gener de 2011 enmig d'informes d'una creixent demanda dels clients, van assenyalar Caixin i IHS Markit en un informe sobre els resultats de l'enquesta.

Les accions de la Xina continental ha deixat alces per sobre de l'1,5% tant en els components de Xangai com el de Shenzhen; el Nikkei nipó ha crescut per sobre del 2%, i l'índex Topix un 1,55%. Aquests moviments venen després de la caiguda de gairebé el 3% de les accions japoneses divendres passat.

L'índex Hang Seng a Hong Kong va caure prop d'un 1%, a partir de la seva última hora de negociació. Les accions d'HSBC que cotitzen a la borsa d'Hong Kong es van enfonsar més d'un 5% després que el banc informés d'uns guanys un 77% inferiors al primer semestre, després de sextuplicar les seves provisions per la Covid-19.

El Kospi de Corea del Sud va tancar fraccionalmente més amunt a 2.251.04 punts. A Austràlia, l'S & P / ASX 200 va tancar el dia de negociació pla, a 5.926,10 punts.

Al sud-est asiàtic, l'índex Straits Times de Singapur va caure un 1.98% en el comerç de la tarda, mentre que l'índex compost de Jakarta d'Indonèsia va caure un 2.63%.

Últimas noticias