La Xina manté sense canvis el tipus d'interès de referència i l'Àsia tanca mixt

A Corea del Sud, el Kospi ha liderat les pèrdues entre els principals mercats de la regió en caure un 2,31%

Per

Bolsamania | 20 jun, 2022

Les accions de la regió Àsia-Pacífic han deixat un comportament mixt en les operacions de dilluns, mentre els inversors vigilaven la reacció del mercat a la publicació dels darrers tipus d'interès de referència de la Xina.

A Corea del Sud, el Kospi ha liderat les pèrdues entre els principals mercats de la regió en caure un 2,31%, amb les accions del pes pesant del sector, Samsung Electronics, baixant més del 2%.

El Shanghai Composite de Xina continental ha pujat lleugerament, mentre que el Shenzhen Component ha guanyat un 1,367%.

Els tipus d'interès dels préstecs a un any i cinc anys a la Xina s'han mantingut sense canvis dilluns. Això ha coincidit amb les previsions d'una enquesta de Reuters, en què la gran majoria dels enquestats preveia que no hi hauria canvis ni en els tipus d'interès a un any ni en els de cinc anys.

L'índex Hang Seng de Hong Kong ha pujat un 0,16% i les accions de l'asseguradora de vida han guanyat 1,51%.

Les accions de Netease a la ciutat s'han desplomat un 7,68% després que l'empresa anunciés un retard en el llançament del seu videojoc esperat Diablo Immortal a la Xina, tot just uns dies abans del llançament oficial.

Les accions d'Alibaba a Hong Kong també han caigut a prop d'un 1%, tot i que Reuters va informar divendres que el banc central de la Xina ha acceptat la sol·licitud de la filial d'Alibaba, Ant Group, per formar un hòlding financer, revifant esperances d'una possible cotització pública d'Ant.

Al Japó, el Nikkei 225 ha baixat un 1,24%, mentre que l'índex Topix ha caigut un 1,15%.

L'S&P/ASX 200 australià ha baixat un 0,55%.

L'índex MSCI més ampli d'accions d'Àsia-Pacífic fora del Japó ha cotitzat un 0,25% a la baixa.

Últimas noticias