Sánchez anuncia que Espanya comprarà 344.000 dosis de l'antiviral de Pfizer

El Govern també prendrà mesures per controlar el preu dels tests d'antígens a les farmàcies

Per

Bolsamania | 10 gen, 2022

Espanya comprarà 344.000 dosis de l'antiviral oral de Pfizer contra la Covid-19. Així ho ha anunciat el president del Govern, Pedro Sánchez, que ha assegurat també que es prendran mesures per controlar el preu dels tests d'antígens a les farmàcies.

Aquest dilluns, durant una entrevista a la Cadena SER, Sánchez ha explicat que aquesta adquisició es durà a terme aquest mateix mes de gener. Aquests antivirals orals redueixen un 88% la possibilitat d'hospitalització de contagiats més vulnerables.

A més, ha destacat que “tenim més del 90% de la població espanyola vacunada. Som un exemple i una inspiració a tot el món”.

D'altra banda, sobre els tests d'antígens, el president del Govern ha aclarit que ara mateix la situació és diferent de la de fa unes setmanes, quan hi havia un problema amb els colls d'ampolla al subministrament. "El debat que teníem abans o durant aquest Nadal ha estat, sobretot, sobre l'oferta d'aquests tests; hi va haver un augment exponencial de demanda, però no d'oferta. Aquest tema ja està resolt; ara ens ficarem amb el control del preu del test d'antígens", ha ressaltat.

Últimas noticias