Montoro pressiona els 'barons' del PSOE amb el finançament autonòmic

El ministre d'Hisenda en funcions assegura que si no hi ha una investidura ràpida les comunitats patiran un ajustament fiscal més alt

Per

Bolsamania | 20 jul, 2016

Actualitzat : 11:01

El ministre d'Hisenda en funcions, Cristóbal Montoro, adverteix a les comunitats, especialment a les governades pels anomenats 'barons' del PSOE: si no hi ha un acord ràpid per a la investidura, les autonomies hauran d'afrontar un ajustament més alt del que estava previst inicialment. El popular assevera que el Govern no podrà portar al Congrés les lleis que permeten una possible suavització de l'ajustament per a aquest 2016.

"Hi ha d'haver Govern com més aviat millor a l'agost, si no hi ha Govern, les comunitats autònomes hauran de fer un ajustament més dur aquest any" va afirmar dimarts Montoro en una xerrada informal amb periodistes, segons El Mundo. Aquesta asseveració és sens dubte un missatge directe a tots els 'barons' socialistes que tindrien un cert poder per pressionar el líder del PSOE, Pedro Sánchez, perquè finalment s'abstingui en la votació d'investidura de Mariano Rajoy.

Últimas noticias