Claus borsàries de la propera sessió: PIB d'Alemanya

Al país germànic també es coneixen les dades d'exportacions i importacions dels tres primers mesos de l'any

Per

Bolsamania | 22 mai, 2017

Aquest dimarts en el terreny empresarial no hi ha dades de rellevància, de manera que tota l'atenció inversora se centrarà en el pla macroeconòmic. Sobretot a Alemanya, on es publica el Producte Interior Brut (PIB) del primer trimestre, així com les dades d'exportacions i importacions dels tres primers mesos de l'any, el PMI manufacturer, compost i serveis que elabora la consultora Markit de maig o l'índex IFO de confiança empresarial, també de maig.

Per la seva banda, a Espanya es coneix la balança comercial de maig, mentre que a França i a la Zona Euro també es publica el PMI manufacturer, compost i serveis de maig. Aquestes dades es coneixen, així mateix, als EUA, on, a més, surt a la llum l'índex llibre roig de vendes al detall i la venda d'habitatges nous d'abril.

ECONOMIA

Alemanya: Exportacions i importacions primer trimestre (8:00h); PIB primer trimestre (8:00h); PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (9:30h); Índex IFO de confiança empresarial maig (10:00h).

Espanya: balança comercial març (9:00h).

França: PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (9:00h).

Europa: PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (10:00h).

EUA: Índex llibre roig de vendes al detall (14:55h); PMI manufacturer, compost i serveis Markit maig (15:45h); Venda d'habitatges nous abril (16:00h).

EMPRESES

No hi ha dades de rellevància.

Últimas noticias