Warren Buffett compra una participació de 4.000 milions en JP Morgan Chase

A principis d'any reconeixia que lamentava no haver invertit abans en el banc

Per

Bolsamania | 15 nov, 2018

Warren Buffett està decidit a apostar pels bancs. Segons les presentacions publicades aquest dimecres, Berkshire Hathaway va adquirir durant l'últim trimestre una participació de 4.000 milions de dòlars en JP Morgan Chase. A principis d'any, l'empresari reconeixia en una entrevista que lamentava no haver invertit abans en el banc.

"Hauria d'haver-hi invertit abans", ha admès Buffett, alhora que ha assegurat que "ha estat una operació terriblement pensada. I va ser molt barata, igual que molts altres". També admet que ell mateix posseeix personalment accions de JP Morgan Chase. A més, Buffett sempre ha tingut una bona relació amb el conseller delegat de JP Morgan Chase, Jamie Dimon.

Aquesta operació, durant la qual ha adquirit 35.664 milions d'accions, se suma a les inversions que posseeix en Bank of America, Goldman Sachs i BNY Mellon

Aquesta operació, en la qual ha adquirit 35.664 milions d'accions, se suma a les inversions que posseeix en Bank of America, Goldman Sachs, BNY Mellon i US Bancorp. Encara que la companyia ha reduït lleugerament la seva participació en Wells Fargo fins a poc més del 2%, malgrat que les accions del banc segueixen sent una de les seves posicions amb un total de 23.300 milions de dòlars.

D'altra banda, Buffett també ha augmentat la seva participació en Apple, companyia que compta amb la major tinença d'accions de Berkshire Hathaway. En va comprar 522.902 accions, fet que va elevar la participació total de la companyia en el fabricant d'iPhone a 56.994 milions de dòlars.

Últimas noticias