Wall Street rebota a remolc dels bons resultats empresarials

Citi, Wells Fargo i JP Morgan han encetat la temporada amb els seus comptes del segon trimestre

Per

Bolsamania | 14 jul, 2020

Actualitzat : 15:55

Wall Street rebota a remolc de l'optimisme de JP Morgan i Citigroup. Totes dues entitats pugen després d'uns resultats trimestrals millor dels esperats gràcies a les seves respectives divisions de 'trading', que s'han fet la barba d'or amb la volatilitat i el ral·li posterior a l'ensulsiada causada per la pandèmia.

En matèria d'ingressos totals, JP Morgan s'ha embutxacat 33.800 milions de dòlars aquest trimestre, enlloc dels 30.700 milions projectats pel consens d'analistes. Això ha deixat un BPA (Benefici per acció) de 1,32 dòlars per a aquesta entitat, per sobre dels 1,02 dòlars esperats pels experts.

Pel que fa a Citi, els ingressos han sumat 19.800 milions de dòlars, també per sobre dels 19.200 milions anticipats pel consens d'analistes.

La que ha decebut és Wells Fargo; aquesta entitat no té àrea de 'trading' en què recolzar-se en temps tumultuosos com els que estem vivint.

El BPA (Benefici per acció) de Wells Fargo ha estat de 0,66 dòlars, més que els 0,20 dòlars projectats pel consens d'experts. Cal recordar que l'entitat és l'única dels sis grans bancs dels EUA que s'ha vist obligada a reduir el seu dividend, deixant-lo a 10 centaus.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex i la resta d'Europa tornen a les veure pèrdues per les tensions renovades entre la Xina i els EUA, a més de l'aparició preocupant de nous rebrots. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat també en vermell

.

Últimas noticias