Wall Street manté el signe positiu després de l'incendi dialèctic de Peter Navarro

El polèmic assessor de Trump es retracta després de tirar per la borda l'acord amb la Xina

Per

Bolsamania | 23 jun, 2020

Wall Street manté les pujades amb les quals va tancar la jornada del dilluns i aquest dimarts el Dow Jones avança més d'un 0,5%, el Nasdaq i l'S&P 500, al voltant d'un 0,9%. Els inversors nord-americans estan pendents de Peter Navarro. El polèmic assessor de Donald Trump s'ha retractat després d'afirmar que l'acord comercial amb la Xina encara no estava signat.

"Els meus comentaris han estat salvatgement trets de context," ha afirmat Navarro. "No tenen res a veure amb l'acord de la fase 1, que segueix en camí", ha afegit.

Les seves paraules han estat seguides per les de Trump que, per primera vegada, ha apagat un foc enlloc de provocar-lo. "L'acord comercial amb la Xina continua intacte al 100%, esperem que els termes segueixin així", ha publicat al seu perfil de Twitter.

Tornant a les borses, els experts de Leuthold Group han reconegut davant la CNBC que "sembla que el virus i el mercat alcista poden coexistir". Aquests destaquen que "malgrat el repunt de casos, la renda variable continua publicant sòlids guanys".

En el front empresarial, Apple torna a ser notícia. Els de Cupertino han 'partit peres' amb Intel i, a partir d'ara, fabricaran ells mateixos els xip que utilitzen els seus ordinadors Mac.

A l'altre costat de l'Atlàntic, l'Ibex i la resta d'Europa avancen amb ganes després d'uns bons PMIs que han batut les expectatives. Finalment, a l'Àsia les borses han tancat en verd amb el ressorgiment del colós xinès Tencent, que ha marcat nous màxims.

Últimas noticias