Vendes a Wall Street, a l'espera del debat Clinton-Trump

Els dos candidats a president celebren aquest dilluns el seu primer cara a cara

Per

Bolsamania | 26 set, 2016

Actualitzat : 15:40

Caigudes a Wall Street, en una setmana que comptarà amb referències destacades, com la reunió informal dels països de l'OPEP a Algèria del proper dimecres. A més, aquest dilluns parla Mario Draghi davant el Comitè d'Assumptes Econòmics i Monetaris del Parlament Europeu; i el dimecres la presidenta de la Reseva Federal, Janet Yellen, parlarà al Congrés sobre l'economia d'EUA.

A Europa, l'atenció torna a centrar-se en el sector financer, especialment en Deutsche Bank. El principal banc alemany cau amb força després que Angela Merkel hagi assegurat que no ajudaran a l'entitat amb els seus problemes legals als Estats Units. Les accions de Deutsche cauen més del 5% i arrosseguen al conjunt del sector financer europeu.

Als Estats Units, "la setmana s'inicia amb el primer debat entre els candidats republicà, Trump, i demòcrata, Clinton, a la presidència", recorden des de Link Securities. "De moment, els inversors han descomptat la victòria de Clinton, la qual cosa no vol dir que en Wall Street estiguin molt entusiasmats amb les seves polítiques. Tot i així, consideren aquestes com a 'predictibles', fet que no passa amb les del candidat republicà", afegeixen aquests experts.

"No obstant això", conclouen, "les enquestes estan molt igualades, d'aquí la importància de l'esmentat debat. Una victòria en el mateix de Trump creiem que afegiria tensió als mercats perquè els inversors no contemplen la possibilitat que finalment s'apoderi de la presidència".

ECONOMIA

En l'actualitat econòmica dels EUA, falten per publicar-se les vendes d'habitatges nous d'agost. El consens espera una caiguda del 8,8%.


EMPRESES

Chicago Boards Options Exchange (CBOE), el major operador d'opcions d'Estats Units per volum, ha arribat a un acord per adquirir Bats Global Markets per 3.200 milions de dòlars, segons ha confirmat aquest dilluns la companyia.

I Pfizer ha anunciat que finalment no es dividirà en dues companyies, un anunci que ha provocat pressió a la baixa sobre les seves accions.


ALTRES MERCATS

Els futurs sobre el petroli West Texas pugen 1,2%, fins a 45,02 dòlars.
Els bons del Tresor a 10 anys pugen 0,17%, la seva rendibilitat cau fins a l'1,599%.
L'euro puja 0,31%, fins a 1,1262 dòlars.

Últimas noticias