Trump reconeix que els Estats Units "podria estar" entrant en una recessió

I que el brot de coronavirus no s'haurà contingut fins juliol o agost

Per

Bolsamania | 17 mar, 2020

Donald Trump ha reconegut que els Estats Units "podria estar" entrant en una recessió i que el brot de coronavirus podria no ser contingut "com a mínim fins al mes de juliol o agost". "Tenim un enemic invisible. Tenim un problema en el qual, fa un mes, ningú havia pensat mai", ha afegit.

Les caigudes a Wall Street s'han agreujat de manera important, i ha tancat amb un enfonsament del 12% després de les paraules de Trump, durant una roda de premsa a la Casa Blanca. Es tracta de la major caiguda des d'octubre de 1987.

En ser preguntat sobre quan es podria esperar que els Estats Units pugui controlar el virus, Trump ha dit que "si fem una bona feina, els experts parlen de juliol, agost, una cosa així".

També ha assenyalat que la seva administració podria contemplar bloquejos per a "certes àrees" o "punts crítics" de la nació. Però ha afegit que no estava considerant un bloqueig nacional complet. "En aquest moment, no, no ho estem considerant", va dir Trump.

Sobre l'enfonsament de les borses, ha comentat que "el mercat es cuidarà sol i serà molt fort tan aviat com eliminem el virus".

Últimas noticias