Tancament Àsia: signe mixt i moviments moderats

'Crec que els mercats asiàtics seguiran en aquest rang de negociació fins que hi hagi claredat' sobre la Fed i el BCE, diu Scott Clemons

Per

Bolsamania | 24 nov, 2015

Actualitzat : 11:34

Signe mixt aquest dimarts a les borses asiàtiques i moviments moderats en línia amb el que vam veure aquest dilluns als Estats Units.

Els preus de les matèries primeres segueixen baixant i això ha provocat la caiguda a les Borses asiàtiques de les accions de les empreses del sector miner, cosa que al seu torn ha empès els índex cap a baix. La Borsa de Xangai puja un 0,16% mentre que el Hang Seng es deixa un 0,40%. Al Japó, el Nikkei suma un 0,23% a dalt.

"Crec que els mercats asiàtics seguiran en aquest rang de negociació fins que hi hagi claredat " als moviments de la Reserva Federal (Fed) i del Banc Central Europeu, ha assenyalat Scott Clemons a MarketWatch, estrateg en cap d’inversors de Brown Bothers Harriman. El BCE ha insinuat que està disposat a donar via lliure a més estímuls ja al desembre. "La fortalesa del dòlar és probable que continuï i que suposi un topall per als mercats asiàtics ", afegeix Clemons.

Últimas noticias