Santander vol que la integració de Popular "sigui exemplar" i que totes dues marques "segueixin fent negoci"

Considera que l'operació va ser "molt positiva per a Espanya"

Per

Europa Press | 02 oct, 2017

Actualitzat : 18:20

El conseller delegat del Santander a Espanya i de Popular, Rami Aboukhair, ha assegurat que la intenció de l'entitat és que la integració de Popular, després de la seva adquisició el passat mes de juny, es realitzi "de manera exemplar", alhora que ha desitjat que aquestes dues marques "segueixin fent negoci".

Així ho ha asseverat durant la seva intervenció a l'acte inaugural de la XX Congrés Nacional d'Empresa Familiar que acull la ciutat de Toledo amb el patrocini de Banc Santander i KPMG, durant la qual ha recalcat que l'operació va ser "molt positiva per a Espanya, per a l'economia i per a l'estabilitat del sector financer".

Segons ha apuntat, amb aquesta maniobra "es va evitar un contagi, va ser bona per als contribuents, que no van haver de posar diners públics per rescatar una altra entitat, i també per als empleats de la marca, perquè es va aconseguir estabilitat".

"Va ser bona per als seus quatre milions de clients, perquè aquell juny 7 vam injectar 13.000 milions per garantir els seus dipòsits", ha incidit, assegurant que Santander "va demostrar responsabilitat" amb l'adquisició del Popular.

Últimas noticias