Recollida de beneficis a les borses d'Àsia després del tancament baixista a Wall Street

Els inversors s'han mantingut al marge del mercat

Per

Bolsamania | 17 nov, 2022

Recollida de beneficis a les borses d'Àsia després del tancament baixista a Wall Street. Els inversors s'han mantingut al marge del mercat, tot esperant un flux de notícies més positiu. El Hang Seng de Hong Kong ha liderat les vendes, amb descensos de l'1%, seguit del Nikkei japonès i el Shanghai Composite xinès, les pèrdues del qual han estat més moderades.

Un dels protagonistes ha estat el gegant tecnològic xinès Tencent, després d'anunciar que distribuirà entre els seus accionistes el 90,9% de la seva participació a la 'súper app' Meituan.

D'altra banda, el Japó va registrar a l'octubre un dèficit comercial valorat en 14.900 milions d'euros, xifra que ha superat les previsions del consens.

A l'àmbit geopolític, després de la cimera del G20 a Indonèsia, els líders asiàtics es reuniran a Tailàndia per a la cimera del Fòrum de Cooperació Econòmica d'Àsia i el Pacífic (APEC).

En altres mercats, el petroli West Texas cau un 0,4% (85,21 dòlars); i el Brent, de referència a Europa, cedeix un 0,1% (92,71 dòlars). L'euro es deprecia un 0,03% (1,0388 dòlars) i l'or cau un 0,1% (1.772 dòlars). A més, la rendibilitat del bo nord-americà a 10 anys repunta al 3,7% i el bitcoin avança lleugerament un 0,1% (16.564 dòlars).

Últimas noticias