La CNMV adverteix d'onze xiringuitos al Regne Unit, Suècia, Àustria i Holanda

Les advertències de reguladors estrangers europeus es poden consultar a la seva web

Per

Europa Press | 05 des, 2018

Actualitzat : 14:43

La Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) ha fet públiques advertències rebudes dels supervisors internacionals sobre un total d'onze entitats no registrades localitzades al Regne Unit, Suècia, Àustria i els Països Baixos (Holanda).

D'aquesta manera, el supervisor britànic (FCA) ha alertat d'un total de vuit entitats no registrades per oferir serveis d'inversió, conegudes com a xiringuitos financers.

Es tracta de National Refund Group, Citi Security Finance (ctscfin.com), Harper Wealth Management (harperwealthmanagement.com), PVP Research (pvpresearch.com) i Symmons Advisors (symmonsadvisors.com), així com dels clons Savings Options Trading (savingsoptionstrading.com), Capital Partner Group (capitalpartnergroup.com) i Fernpool Holdings (fernpoolholdings.com).

Per la seva banda, SFSA, l'autoritat supervisora ​​sueca, ha avisat que Swiss Golden Investment Bank, amb web swgib.com, està oferint serveis d'inversió sense llicència.

A més, l'austríac FMA ha advertit sobre l'entitat relacionada amb monedes digitals Top10Coins (top10coins.pro i top10coins.blogspot.com), mentre que l’AFM holandès ha avisat de Wainwright Marks Management (wainwrightmarks.com).

Les advertències de reguladors estrangers d'àmbit europeu poden ser consultades a la web de la CNMV com advertències sobre entitats no autoritzades i com un altre tipus d'advertències. A més, la web de la CNMV ofereix un cercador d'entitats no registrades.

Últimas noticias