HSBC ven els seus drets de subscripció de l'ampliació de capital de Prisa

L'entitat britànica té intenció de col·locar 4,7 milions de drets de subscripció del conglomerat mediàtic

Per

Bolsamania | 05 feb, 2018

L'entitat bancària britànica HSBC ha anunciat aquest dilluns la venda dels seus drets de subscripció preferent durant l'ampliació de capital de Prisa (Promotora d'Informacions, SA), tal com ha comunicat a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV) a través d'un fet rellevant.

En concret, el banc col·locarà fins a 4,7 milions de drets del conglomerat mediàtic, propietari d'El País i Cadena Ser, entre d'altres mitjans, la qual cosa implica el 36,6% d'aquests, que donen dret a subscriure un total de 24, 9 milions de noves accions de la companyia. És a dir, al voltant del 4,5% del capital de Prisa després que dugui a terme l'ampliació de capital.

HSBC vol vendre aquests drets a través d'una col·locació accelerada dirigida a "inversors qualificats". "Es llançarà immediatament després d'aquest anunci i espera completar-se en un termini màxim de 24 hores", segons ha indicat l'entitat a la CNMV.

ALLAU DE PAPER

Prisa va confirmar el passat 23 de gener una 'allau de paper' amb l'emissió de 469 milions d'accions a un preu d’1,20 euros per títol, amb l'objectiu d'ampliar capital per valor de 563 milions d'euros.

Aquest dilluns, tot i el vermell que ha tenyit la borsa espanyola, la companyia mediàtica s'ha revalorat un 0,59% fins als 1,70 euros per acció.

Últimas noticias