El multimilionari John Paulson, sobre les monedes digitals: "Són una bombolla sense valor"

Va apostar contra el mercat immobiliari nord-americà fa més d'una dècada

Per

Bolsamania | 30 ago, 2021

El multimilionari John Paulson, que va apostar contra el mercat immobiliari nord-americà fa més d'una dècada, assegura ara que les monedes digitals són una bombolla que "eventualment demostraran no tenir valor". "No recomanaria a ningú invertir en monedes digitals", ha dit en una entrevista a Bloomberg.

És difícil superar els 20.000 milions de dòlars que Paulson va guanyar per ell i els inversors quan els bons hipotecaris d'alt risc van col·lapsar i van desencadenar la pitjor crisi financera des de la Gran Depressió. No obstant això, ara, més de 14 anys després que els CDO i els swaps d'incompliment creditici dominessin l'atenció de tots, Paulson està veient novament signes d'especulació excessiva.

Paulson, de 65 anys, està cada vegada més preocupat per l'augment dels preus: "L'oferta monetària en ràpida expansió podria impulsar les taxes d'inflació molt per sobre de les expectatives actuals". Pel que fa a l'or, al qual ha donat suport durant anys, creu que està preparat per al seu moment.

Les seves paraules més dures són per a les inversions més candents d'aquesta era. Els SPAC, de mitjana, seran una proposta perdedora, diu.

Últimas noticias