El Banc del Japó intenta aturar la caiguda del ien sense grans resultats

La divisa ha rebotat fins als 145 enfront del dòlar, però ha tornat a nivells de 149

Per

Bolsamania | 24 oct, 2022

El Banc del Japó (BoJ) ha intentat aturar l'històrica caiguda del ien enfront del dòlar amb una intervenció de suport al mercat de divises aquest dilluns, però no ha aconseguit grans resultats.

El ien ha rebotat durant la jornada fins a nivells de 145 enfront del dòlar, però posteriorment ha tornat a caure fins a 149, després que divendres marqués un nou mínim de 32 anys als 151,94 enfront del 'bitllet verd'. Durant aquesta jornada ha rebotat fins a nivells de 144,50, després d'una altra intervenció del BoJ, però la moneda japonesa està sent molt penalitzada per la fortalesa del dòlar.

"Sembla que aquest matí s'han produït nous episodis d'intervenció després que el ien japonès intentés tornar a provar la zona de 150. La gran pregunta ara és si això marca una nova postura agressiva de les autoritats monetàries japoneses en resposta a una caiguda del ien totalment autoinfligida pel Banc del Japó i la seva actual política monetària de control de la corba de rendiment i diners fàcils”, comenta Michael Hewson, director d'anàlisi de CMC Markets a Londres.

Últimas noticias