Dur Felguera, PharmaMar, Deoleo... els 'chicharros' embogeixen en la penúltima sessió de l'any

Molts d'ells pugen amb força aquesta dilluns

Per

Bolsamania | 30 des, 2019

Mentre l'Ibex es manté més o menys tranquil aquest dilluns (amb caigudes d'entorn del 0,3%) i cap valor destaca especialment dins del selectiu (excepte tal vegada Bankia, amb alces superiors a l'1%), dins del Continu cal parlar de bastants títols que s'estan movent amb ganes, bé a l'alça o a la baixa.

En el costat negatiu destaca Deoleo, que es reafirma com un dels pitjors valors del mercat espanyol en 2019, i que cau avui prop d'un 9%. No obstant això, és en el costat de les pujades on s'acumula un major nombre de moviments destacats.

Duro Felguera, també entre els pitjors títols de l'any -amb retallades acumulades de més del 40%-, rebota aquest dilluns gairebé un 13%, mentre que PharmaMar, el millor del mercat espanyol amb diferència aquest 2019 (es dispara més d'un 200%), avança avui prop d'un altre 10%.

Igualment bé ho estan fent títols com Sniace (+6%); Biosearch (+6%); o Global Dominion (+4%).

Dins d'aquest grup de valors del Continu que pugen amb força està igualment Tècniques Reunides, que avui es revaloritza al voltant d'un 5% després de comunicar que ha aconseguit un projecte de més de 2.000 milions de dòlars per a construir una nova refineria de petroli a Algèria i que preveu unes vendes l'any que ve de fins a 5.500 milions d'euros.

Últimas noticias