Claus borsàries de la propera sessió: compravenda d'habitatges i IPC al Regne Unit

Hi haurà subhasta de lletres del Tresor a 6 i 12 mesos

Per

Bolsamania | 12 feb, 2018

Aquest dimarts 13 de febrer, l'Institut Nacional d'Estadística (INE) publica l'estadística de transmissions de drets de la propietat de desembre, en què es recullen les dades de compravenda d'habitatges. A més, hi haurà subhasta de lletres del Tresor a 6 i 12 mesos.

D'altra banda, al Regne Unit es publicarà l'Índex de Preus al Consum (IPC), l'IPC subjacent i els preus al productor (IPP). Mentrestant, a França es coneixeran les nòmines no agrícoles del quart trimestre.

A l'altre costat de l'Atlàntic, als Estats Units es publicarà l'informe mensual de l'Agència Internacional de l'Energia, així com l'índex llibre roig de vendes minoristes i les últimes xifres de reserves setmanals de cru.

A Àsia, la Xina publicarà les seves dades de massa monetària, nous préstecs i inversió estrangera directa de gener. Al Japó es coneixeran els preus industrials de gener.

Pel que fa a empreses, aquest dimarts publicaran els seus comptes la nord-americana Pepsi i la francesa Natixis.

ECONOMIA

Xina: massa monetària de gener (03:00h), nous préstecs i inversió estrangera directa (03:00h).

Japó: preus industrials de gener (00:50h).

Regne Unit: IPC, IPC subjacent (10:30h) i índexs de preus al productor (10:30h).

França: nòmines no agrícoles del quart trimestre (08:45h).

Espanya: subhasta de lletres a 6 i 12 mesos, estadística de transmissions de drets de la propietat de desembre (09:00h).

EUA: informe mensual de l'Agència Internacional de l'Energia (10:00h), índex llibre roig (14:55h) i reserves setmanals de cru (22:35h).

EMPRESES

EUA: resultats de Pepsi.

França: resultats de Natixis.

Últimas noticias