Claus borsàries de la propera sessió: actes de la Fed i resultats d'Iberdrola

Aquest dimecres també es coneixeran una bateria de PMI de diferents països

Per

Bolsamania | 20 feb, 2018

Els inversors tindran importants referències aquest dimecres, 21 de febrer, en què fixar-se. Sobretot des dels Estats Units, on es publicaran les actes de l'última reunió de la Fed (Reserva Federal dels EUA), que va tenir lloc el passat 31 de gener. S’hi espera veure aspectes sobre el ritme de les pujades de tipus que es dóna per descomptat que portarà a terme el banc central nord-americà al llarg d'aquest any.

A més, també es coneixerà als Estats Units les vendes d'habitatges del mes de gener, així com el seu PMI manufacturer, serveis i compost.

Però aquests no seran els únics PMI que es coneixeran durant la jornada d'aquest dimecres, sinó que també es publicaran les mateixes dades a l'Eurozona, Alemanya i França. Així mateix, se sabrà el PMI manufacturer del Japó també.

Mentrestant, a l'àmbit corporatiu, continuarà la temporada de resultats del quart trimestre del 2017. D'aquesta manera, serà el torn de l'energètica espanyola Iberdrola, que retrà comptes abans de l'obertura del mercat borsari espanyol.

ECONOMIA

Japó: PMI manufacturer (1:30h).

Estats Units: PMI manufacturer, serveis i compost (15:45h), vendes d'habitatges (16:00h) i actes de la Fed (20:00h).

França: PMI manufacturer, serveis i compost (9:00h).

Alemanya: PMI manufacturer, serveis i compost (9:30h).

Zona Euro: PMI manufacturer, serveis i compost (10:00h).

EMPRESES

Espanya: presentació de resultats d'Iberdrola.

Últimas noticias