Bill Gross, en altre temps rei dels bons, assegura ara que són una "inversió porqueria"

En unes declaracions de la seva pàgina web recollides i publicades per Bloomberg

Per

Bolsamania | 02 set, 2021

Bill Gross està mossegant la mà que li ha donat de menjar durant anys. El que va ser rei dels bons, raja ara d'ells i assegura que són una "inversió porqueria" en un post de la seva pàgina web recollit per Bloomberg.

Concretament, Gross afirma que la rendibilitat del Tresor a llarg termini és tan baixa que els fons que compren aquest deute pertanyen a la "bossa de porqueria".

S'espera que la rendibilitat del bo a 10 anys superi el 2% durant els propers 12 mesos des de l'1,3% actual, atorgant als seus inversors una pèrdua aproximada del 3%, segons els càlculs de Gross. La renda variable tampoc s'escapa de les seves paraules, i també poden anar-se'n a la porqueria per poc que el creixement del benefici no arribi a o superi les expectatives.

"L'efectiu ha estat porqueria durant molt de temps, però ara n'hi ha nous competidors", argumenta Gross, en altre temps cofundador de Pacific Investment Management durant la dècada dels 70 i retirat des de 2019.

Gross, de 77 anys, fa temps que està veient des d'un caire baixista el mercat de deute. El passat mes de març, va assegurar que havia començat a apostar en contra dels bons del Tresor quan la seva rendibilitat rondava a l'1,25%.

Últimas noticias