L'Àsia tanca mixta llastrada la croada dels EUA contra les tecnològiques xineses

Els EUA ha imposat sancions al principal fabricant xinès de xips, SMIC

Per

Bolsamania | 28 set, 2020

Actualitzat : 13:22

Les borses asiàtiques han tancat amb signe mixt aquest dilluns. La sessió ha estat marcada per als caigudes de SMIC, el fabricant de xips més gran de la Xina, per les sancions imposades pels EUA.

A partir d'ara, els proveïdors d'uns certs equips a l'empresa Semiconductor Manufacturing International Corporation (SMIC) hauran de sol·licitar llicències d'exportació individuals, segons una carta del Departament de Comerç amb data del divendres i vista per Reuters.

Tornant a les borses de la regió, el Hang Seng d'Hong Kong ha pujat un 0,7%. A la Xina continental, els compostos de Xangai i Shenzen han cedit un 0,2% i un 0,4%, respectivament. Al Japó, el Nikkei ha avançat mig punt i el Topix, un 0,5%.

A Austràlia, l'ASX 200 ha tancat pla la sessió del dilluns i, finalment, el selectiu MSCI Asia que exclou al Japó ha tancat amb un repunt del 0,6%. A més, al mercat de divises, el ien japonès s'ha intercanviat en els 105,35 respecte al dòlar estatunidenc i el dòlar australià en els 0,7058 dòlars estatunidencs.

Últimas noticias