Movistar treu rendiment dels seus crèdits al consum: concedeix gairebé 124.000 euros per dia

El servei 'Movistar Money' ofereix als seus clients la possibilitat de sol·licitar fins a 4.000 euros

Per

Bolsamania | 03 mar, 2020

Des que Telefónica ofereix el servei de préstecs al consum, 'Movistar Money' ha concedit més de 28.000 préstecs, la qual cosa suposa un import total de 77 milions d'euros, segons les dades ofertes per la companyia. Tenint en compte les xifres de l'últim any, els préstecs concedits van ascendir a més de 16.000 i la xifra de diners prestats va ser superior a 45 milions d'euros, una mitjana de gairebé 124.000 euros per dia.

El servei de crèdits al consum de Movistar ofereix als clients de la companyia la possibilitat de sol·licitar "de manera senzilla i ràpida" préstecs online a través de la seva web de fins a 4.000 euros. Els diners es reben en un màxim de 48 hores i l'usuari pot triar el termini de devolució, 24, 36, o 42 mesos.

"L'operació es pot realitzar des de qualsevol dispositiu, amb els màxims nivells de seguretat i confidencialitat, sense necessitat de documentació ni de canviar de banc", asseguren. De fet, els clients de 'Movistar Money' han "valorat positivament en una recent enquesta l'aprovació immediata de les sol·licituds de préstec, així com la senzillesa del procés, ja que només es necessita el DNI i el telèfon, sense necessitat d'aportar cap documentació addicional", afegeixen.

Aquest servei forma part de l'estratègia de Telefónica de diversificar la seva activitat, oferir nous serveis digitals als clients i fomentar la innovació, especialment en l'àmbit de la llar digital. Es va llançar al juny de 2017 encara que dirigit només a un grup de clients de la companyia que haguessin finançat alguna vegada un dispositiu mòbil.

Des d'abril de l'any passat, Telefónica s'aprofitava de la seva unió amb CaixaBank i estrenava a Espanya el servei de préstecs al consum per a tots els seus clients. En aquest temps, Telefónica assegura que ha pogut comprovar que els clients, acostumats a finançar els seus mòbils a través de Telefónica Consumer Finance, han viscut amb naturalitat el fet que Movistar passi a oferir productes financers en un entorn competitiu.

Últimas noticias